Cadeautips voor moederdag

Geef een alpaca plaid cadeau

De prachtige alpaca plaids van EcuaFina zijn het perfecte moederdagcadeau. Handgemaakt van 100% alpaca wolmix, dus super zacht aan de huid. Alpacawol is één van de zachtste wolsoorten ter wereld, het kriebelt of jeukt niet. Door de ruime keuze uit designs, patronen en kleuren is er altijd een woonplaid die bij het interieur van je moeder past. Bovendien steun je met een EcuaFina-plaid de lokale bevolking van Ecuador, hoe fijn is dat! Is een plaid niet echt een cadeau voor jouw moeder? Bekijk dan ook eens onze Deluxe Originals producten. Kies voor de gourmetbox voor moeders die van koken houden of geef een haar een apalca truien dames cadeau!

Andere cadeautips voor moederdag

Wil je de alpaca plaid combineren met nog een extra cadeautje? Een prachtige bos bloemen of een mooie plant valt altijd goed in de smaak. Houdt je moeder van tuinieren? Denk dan eens aan een grow kit in combinatie met vrolijk gekleurde tuinhandschoenen. Hiermee kweekt ze bloemen, planten of kruiden zelf, vanaf het zaadje. Niet zulke groene vingers, maar wel creatief? Dan vindt je moeder het vast enig om zelf kaarsen of zeepjes te maken. Geef je graag iets persoonlijks? Kies dan voor een ontbijtje op bed, een mooie ingelijste foto van het gezin of een doosje zelfgemaakte bonbons. 

Moederdag-korting! 

Vind je de plaids van alpacawol nou zó leuk dat je er zelf ook wel eentje wil hebben? Dat komt goed uit! Bij EcuaFina hebben we in de hele maand mei een hele leuke korting, speciaal voor moederdag. Je krijgt maar liefst 50% korting op de aanschaf van een 2e native plaid. Als je gaat afrekenen, kun je gebruik maken van de code ‘50plaid’. Zo heb je een leuke plaid als cadeau voor je moeder en zelf krijg je ook zo’n prachtige deken in huis! 

Britt Daemen