Valentijns actie in februari

De tijd vliegt, het is alweer februari! Januari is de maand waarin we volop aan onze goede voornemens werken én merken we vaak dat dat toch best wel moeilijk kan zijn. Februari staat in het teken van liefde, zeker met Valentijn in het vooruitzicht. Deze maand staan we weer even stil bij onze geliefde partners, familie en vrienden. Maar óók jij hebt vast en zeker een schouderklopje verdient! En daarom hebben wij in februari voor jou een leuke actie. We zetten deze maand onze rode, roze, paarse, oranje en witte sjaals én effen dekens in de schijnwerpers op de actiepagina van onze website met een leuke korting! Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op onze actiepagina!

     


Cadeautip: Alpaca sjaal

Wil jij deze maand jezelf of iemand anders verwennen? En iets geven waar diegene echt plezier van gaat hebben, zoek dan niet verder. Onze prachtige warme en super zachte alpaca wollen sjaals zijn perfect als cadeau voor alle leeftijden én passen zelfs door de brievenbus. We hebben de alpaca sjaals in vele verschillende kleuren, waaronder rood, roze, geel, mintgroen en apalca sjaal groen. De sjaals zijn gemaakt van 50% alpaca wol en 50% acryl. Deze blend zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en ontzettend zacht is! Hierdoor blijven de sjaals erg lang mooi. De sjaals kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen.

Cadeautip: Alpaca deken

Pak je het liever groter aan in de vorm van een deken, waar je alleen óf samen lekker onder kan kruipen? Op de pagina wollen plaids zijn al onze Zuid-Amerikaanse dekens te zien.

Onze native alpaca plaids hebben een bijzondere Zuid-Amerikaanse print en bestaat voor 70% uit alpaca wol. Hierdoor zijn de dekens zachter dan kasjmier en warmer dan schapenwol. Daarnaast zorgt de alpaca wol ervoor dat de dekens hypoallergeen zijn en dat ze (bijna) niet prikken. En wist je dat je de dekens aan twee kanten kan gebruiken? Perfect als je de ene kant even zat bent! Bekijk de alpaca plaids hier.

De effen dekens zijn ook ontzettend zacht en bestaan uit dezelfde blend als de alpaca wollen sjaals. Deze dekens hebben we in vele verschillende felle kleuren zoals turquoise, oranje en rood maar ook in donkere tinten zoals een woondeken groen en donkerblauw. Bekijk hier al onze effen plaids.


Je geeft niet alleen (jezelf) een mooi cadeau maar draagt ook bij aan de welvaart in Ecuador. Door de verkoop van onze producten, die de Ecuadoriaanse bevolking voor ons maakt, kunnen wij hen meer zekerheid bieden. Wij zijn dan ook erg dankbaar dat we met deze bijzondere en hartverwarmende bevolking kunnen samenwerken en dat zij zulke prachtige producten voor ons maken.

Valentijn inpak tips

Hoe maak je je cadeautje extra speciaal? We geven hier een paar tips!

  1. Schrijf een klein berichtje op een kaartje
  2. Pak het cadeau mooi in met bijvoorbeeld met pakpapier of een sjaaltje
  3. Knip kleine hartjes uit en doe ze in óf op de doos 
  4. Spray wat parfum over het pakketje voor extra geur sensatie
  5. Of verras diegene door er wat kleine snoepjes of chocolaatjes in het pakketje te doen!

Wie ga jij verrassen deze valentijn?

Daniëlle Zandbergen