Top 5 dekens voor jouw interieur deze herfst

Het is herfst! Voor mij persoonlijk het een na leukste seizoen van het jaar. De dagen worden korter en de avonden langer en dat betekent gezellig binnen, kaarsjes aan & knus met een warm dekentje op de bank! In deze blog onthullen we onze top 5 producten voor deze herfst!

Nummer 1: Native blanket Cayambe 

De Cayambe is echt een favoriet. De donkergroene deken met gele, rode en oranje details heeft een herfstachtige uitstraling en is perfect voor een avondje op de bank. Daarnaast bestaat deze deken uit 70% alpacawol, 20% katoen en 10% acryl. De alpacawol zorgt ervoor dat de deken heerlijk zacht is en de katoen en het acryl zorgen voor de extra stevigheid en een subtiele glans. Oeh en wist je dat je de deken aan twee kanten kunt gebruiken? Perfect om af en toe eens van setting te wisselen. 

Nummer 2: Alpaca throw green

Op nummer twee voor dit herfstweer staat de uni-deken donkergroen. Deze deken bestaat uit 1 kleur en is nóg zachter dan de Cayambe! We hebben deze dekens in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils! Hij bestaat uit 80% alpacawol en 20% acryl, hierdoor is de deken sterker en heeft hij een luxe uitstraling. Met deze deken wil je nooit meer van de bank af. 

Nummer 3: Native blanket Quilotoa green

De Quilotoa groen staat op nummer drie! Deze heeft dezelfde afmeting als de Native blanket Cayambe en de Alpaca throw green, namelijk 235 cm bij 195 cm. Een ideale grote wanneer je je deken moet delen met iemand anders. De Quilotoa heeft een herkenbare Ecuadoriaanse print met mooie kleuren die perfect bij dit herfstweer passen.

Nummer 4: Mini alpaca native blanket yellow

Naast de grote dekens hebben we ook kleine dekens. Deze zijn 110 cm bij 205 cm, dat is ongeveer ter grote van een eenpersoonsbed. Hiervan is de mini alpaca deken geel zeker een favoriet. Ook deze is aan twee kanten te gebruiken, de ene kant is warm geel en de andere kant is meer mosterd geel. Hiermee is geen enkele herfstdag somber. Ohja en had ik al verteld dat er vier schattige alpaca's op staan?! 

Nummer 5: Baby alpaca blanket

En voor de echte alpaca liefhebbers is dit ook echt een pareltje. Deze deken is gemaakt van 100% baby alpacawol. Dit product is niet geverfd en is dus 100% natuurlijk! Het alpacawol wat ze voor deze dekens gebruiken is het eerste vachtje van de baby alpaca. Dit haar is super zacht. Zielig? Wel nee! Alpaca's moeten om de zoveel tijd geschoren worden en omdat je het babyhaar maar 1 keer van een baby alpaca kan scheren maakt dit een luxe product. 

Ook leuk voor de herfst zijn onze poncho's en vesten, deze zijn ook gemaakt van alpacawol en dus heerlijk warm en zacht. Kijk voor alle kleuren en prints op onze website! 

Lees in de blog over wol wassen en drogen hoe je het beste je alpaca wollen producten het best schoon kunt houden!

Daniëlle Zandbergen