Wintersfeer in huis met Alpaca deken & plaid

Wintersfeer in huis met alpaca dekens & plaids!

Elk seizoen kunnen interieurstylisten weer hun hart ophalen, want dan kunnen ze de inrichting weer omgooien! In de winter zijn we gek op een knusse sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. De dekens en plaids van alpacawol komen daarbij goed van pas. Deze heerlijke warme dekens uit Ecuador geven je interieur een exotisch, maar ook winters gevoel! 

Op vakantie in eigen huis

Dit jaar is een vakantie in het buitenland niet mogelijk, en nu er in het najaar een strenge lockdown is ingezet, verlaten we zelfs ons huis nauwelijks. Alle reden om het thuis extra gezellig te maken. Het weer buiten maakt het ook niet bepaald veel beter. Gelukkig zijn onze woondekens en plaids niet alleen super warm, maar ook nog eens heel sfeervol. In de webshop vind je alpaca plaids met zowel winterse als zomerse kleuren. De typische kleuren van Ecuador geven je toch nog beetje vakantiegevoel. 

Interieur stylen met plaids

Een plaid is eigenlijk niet meer weg te denken in het interieur. Drapeer de warme deken nonchalant over de bank of je bed voor een casual-chique stijl in je huis. Wist je dat een plaid van alpacawol veel duurzamer is en bijvoorbeeld niet gaat ruiken? Ook kriebelt alpacawol niet, wat erg fijn is voor mensen die hier gevoelig voor zijn. 

Geef een alpaca plaid cadeau! 

Een alpaca plaid is hét cadeau voor de winter. Maak een koukleum blij (en warm) met een stijlvolle plaid van EcuaFina. Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om een ander adres in te voeren, maar het is natuurlijk leuker om dit cadeau zelf te geven! Geef je liever iets anders? Kijk dan ook eens bij de gourmet box met Ecuadoraanse producten, onze wollen poncho, onze panama hat of geef één van de heerlijk warme alpaca sjaals cadeau. 

Steun de harde werkers in Ecuador

Door bij EcuaFina te kopen, steun je de lokale bevolking van Ecuador. Rebecca, de eigenaresse van EcuaFina, woont in Ecuador en gaat regelmatig naar de hardwerkende inwoners toe om rechtstreeks producten in te kopen. De prachtige producten in de webshop zijn dus fairtrade. Daarnaast worden ze met de hand gemaakt, wat jou een kwalitatief hoogstaand product oplevert. Heb je vragen over de producten? Neem dan gerust contact op met Rebecca of kom langs in de winkel in Zutphen. 

Britt Daemen