100% Alpaca Home Design

De mooiste 100% baby alpaca producten uit de Ecuadoriaanse Andes. Hier vind je de fijnste truien, sjaals en kleedjes met liefde gemaakt door een van de 120 vrouwen uit de Ecuadoriaanse gemeenschappen.

Sorteren op:
Paqocha by EcuaFina 100% Baby Alpaca Dekentje - Beige
Paqocha by EcuaFina
100% Baby Alpaca Dekentje - Beige
€179,00
Handgemaakt en luxe dekentje gemaakt van 100% ongeverfde Ecuadoriaanse Baby Alpaca in natuurlijke kleuren. Shop nu dit unieke item.
Paqocha by EcuaFina Baby Alpaca Deken - 230cm x 160cm - Beige
Paqocha by EcuaFina
Baby Alpaca Deken - 230cm x 160cm - Beige
€225,00
Handgemaakt en luxe baby alpaca deken gemaakt van ongeverfde Ecuadoriaanse Baby Alpaca en biologisch katoen. Shop nu dit duurzame en authentieke item.

100% Baby Alpaca producten

In samenwerking met een groep van 110 inheemse vrouwen uit verschillende Ecuadoriaanse gemeenschappen worden deze luxe unieke producten geproduceerd. Wist je dat het ongeveer een maand duurt om een alpaca trui of alpaca plaid te maken? De wol van de alpaca wordt eerst geschoren, daarna wordt de wol tot een draad gesponnen en hiermee worden de verschillende eindproducten gemaakt. Deze ambacht is heel waardevol en daarom stimuleren we deze ambachtslieden om door te gaan met hun mooie werk. Omdat alles met de hand gemaakt wordt, zonder enige machines, duurt het erg lang en de kosten zijn daardoor ook vrij hoog. Alle producten zijn uniek en de wol is niet geverfd en het is 100% ecologisch. 

 

Baby Alpaca bij EcuaFina

De luxe baby alpaca producten zijn erg uniek omdat elk item handgemaakt is en er geen machine aan te pas komt. Omdat de productie erg kleinschalig is zijn er maar een paar items op voorraad in Nederland. Mocht je een grotere order willen plaatsten neem dan contact op dan kan het in Ecuador worden geproduceerd.