Alpaca ponchos Native voor mannen en vrouwen - Ecuador | EcuaFina

Andres met native poncho

 

Luxe warme heren poncho in native stijl. De poncho is een mix van katoen en alpaca blend. Door de holle vezels waaruit alpacawol is opgebouwd wordt de warmte goed vastgehouden. Deze exclusieve heren poncho is in verschillende kleuren en motieven beschikbaar. In de webshop staan maar een beperkt aantal. Mocht je alle poncho’s willen zien dan kun je langskomen in de winkel in Zutphen.

 

Native Poncho

De hit van dit jaar, poncho's! Ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Deze poncho's komen uit het Andes gebergte in Ecuador waar de lokale bevolking de poncho's al sinds jaar en dag gebruikt om warm te blijven. De poncho's zijn gemaakt van 100% alpaca wolmix zodat je een hoog draagcomfort hebt en toch warm blijft. Of je nou een herenponcho, damesponcho of kinderponcho zoekt, we hebben ze allemaal!

Poncho's van EcuaFina

Deze poncho's zijn eerlijk geproduceerd bij de lokale bevolking in Ecuador. Alle producten van EcuaFina zijn handgemaakt en ze komen allemaal uit de kleine Ecuadoriaanse gemeenschappen waar ambachtslieden geweldig werk leveren.

Het gedeelte Alpaca wol in deze mooie poncho's zorgen voor een uniek mooie en warme uitstraling. Ecuafina koopt deze plaids rechtstreeks bij de verschillende lokale gemeenschappen in de Andes. Hierdoor kunnen kleuren, afmetingen en samenstelling altijd variëren.

Benieuwd naar onze poncho modellen?

Bekijk onze diverse modellen afkomstig uit diverse Ecuadoraanse streken. De poncho's hebben allemaal unieke eigenschappen, kleuren en modellen.