Poncho Waorani Green

€89,50
Op voorraad
Artikelcode EFPOD-GRE
Deze mooie groene poncho is vernoemd naar de Waorani indianen in Ecuador. De Poncho Waorani Groen is gemaakt van alpacawol door locale communties.
Materiaal Poncho 70% alpaca - 20% katoen - 10% acryl
Gewicht poncho Men 1000 gr
Breedte poncho Men 125 cm
Lengte poncho Men 90 cm
Dikte 1 cm

Poncho Waorani Green

Elke poncho heeft een bijzondere Zuid-Amerikaanse print met veel kleur. Ze zijn in ieder geval niet saai! Deze groene poncho met capuchon, of poncho groen, bevat veel groen maar ook blauw, bruin, turquoise en off-white. Omdat de poncho's in kleine aantallen worden geproduceerd, kan de kleur, print, maat en samenstelling soms iets afwijken. Maar over het algemeen zijn deze verschillen zo klein dat het niet opvalt.

Alle EcuaFina-producten zijn handgemaakt en komen uit kleine Ecuadoraanse gemeenschappen waar de ambachtslieden ongelooflijk werk doen. Ze worden voor een eerlijke prijs ingekocht en zonder tussenpersoon geïmporteerd.

De poncho's zijn gemaakt van 50% alpacawol & 50% acryl. Deze mix van grondstoffen zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en zacht is! Hierdoor blijven de poncho's lang mooi. Naast deze groene wollen poncho hebben we ook andere kleuren en motieven!

En naast herenponcho's hebben we ook damesponcho's. De herenponcho's hebben een vierhoekige vorm en zijn daardoor breder dan de damesponcho's, die een driehoekige vorm hebben. Beide modellen kunnen echter door mannen en vrouwen gedragen worden! Groot of klein, dik of dun, we hebben een poncho voor iedereen!

Groene geruite poncho

Wanneer je deze groene wollen poncho draagt, voel je je alsof je wordt geknuffeld door je favoriete plaid. Het materiaal is zo zacht en warm dat je het niet snel uittrekt. Deze groene poncho heeft ook een capuchon en door de vorm van de groene poncho heb je veel bewegingsvrijheid.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen