Poncho heren

Deze prachtige kleurrijke poncho heren komen uit Ecuador. Ze worden met de hand vervaardigd en bestaan voor het grootste gedeelte uit alpacawol, hierdoor zijn ze ontzettend zacht en warm!

Sorteren op:
EcuaFina Poncho mannen - Rood
EcuaFina
Poncho mannen - Rood
€79,50
Heerlijke rode inca poncho voor mannen. Lekker voor het hele jaar door en met deze vrolijke motieven uit de Andes is het een feest om aan te trekken. Vanaf 79.50 euro per stuk.
EcuaFina Poncho Maya - Zwart / Rood / Wit
EcuaFina
Poncho Maya - Zwart / Rood / Wit
€79,50
Heerlijke Maya poncho voor mannen en vrouwen. Lekker voor het hele jaar door en met deze vrolijke motieven uit de Andes is het een feest om aan te trekken. Vanaf 79.50 euro per stuk.
EcuaFina Inca Poncho - Rood Mix
EcuaFina
Inca Poncho - Rood Mix
€79,50
Heerlijke grote poncho met Inca motief. Lekker voor het hele jaar door en met deze vrolijke motieven uit de Andes is het een feest om aan te trekken. Vanaf 79.50 euro per stuk.

We zien ze steeds vaker, de poncho's en niet alleen voor vrouwen máár ook voor mannen! Deze prachtige heren poncho's zijn perfect voor wanneer het was frisser is buiten of voor een heerlijk avondje op de bank. We hebben ze in diverse prints en kleuren en zijn gemakkelijk te combineren.

Poncho's mannen uit Ecuador 

Deze prachtige herenponcho's met Zuid-Amerikaanse motieven komen uit Ecuador. Hier worden ze met de hand vervaardigt door kleine groepen mensen die leven in het Andesgebergte. De mensen in Ecuador dragen ook vaak poncho's, voornamelijk wanneer ze paard rijden. Een poncho heren zit namelijk niet snel in de weg en zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsvrijheid behoud.

Heren poncho wol

Deze poncho's worden gemaakt van alpacawol en katoen. De alpacawol zorgt ervoor dat de poncho heerlijk warm en zacht is. Dit komt omdat alpacawol uit holle vezels bestaat. Holle vezels houden namelijk beter lucht, en daardoor warmte vast. Bij Ecuafina vind je prachtige wollen poncho's voor heren!

Heren poncho wassen

Je kan de poncho heren gewoon wassen in de wasmachine. Dit kan je doen op een wol- of handwas programma. Wassen is niet per se goed voor kledingstukken en daarom bevelen we dan ook aan om de poncho's zoveel mogelijk te laten luchten voor het raam, in de douche of buiten. Wol is namelijk zelfreinigend en als je ze even buiten hangt gaan vieze luchtjes er vanzelf weer uit. Wanneer er echt vlekken in de poncho's zitten willen we aanbevelen om deze dan wel in de wasmachine te doen.