Poncho Driehoek Geel

€84,50
Op voorraad
Artikelcode EFPOD-KL
Draag deze Poncho Triangle Yellow van EcuaFina en voel je alsof je in het Andesgebergte loopt. De Zuid-Amerikaanse print en zachte alpacawol brengen de avontuurlijke ziel in je naar boven. Het is eenvoudig, modern en veelzijdig voor elke gelegenheid.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL
Materiaal Poncho 50% alpaca - 50% acryl
Gewicht poncho 400 gr
Breedte poncho 75 cm
Lengte poncho 75 cm
Dikte 1 cm

Poncho Driehoek Geel

Elke poncho heeft een bijzondere Zuid-Amerikaanse print met veel kleur. Ze zijn in ieder geval niet saai! Naast geel bevat deze gele poncho ook veel andere kleuren zoals rood, oranje, blauw en groen. Omdat de poncho's in kleine aantallen worden geproduceerd, kan de kleur, print, maat en samenstelling soms iets afwijken. Maar over het algemeen zijn deze verschillen zo klein dat het niet opvalt.

Alle EcuaFina-producten zijn handgemaakt en komen uit kleine Ecuadoraanse gemeenschappen waar de ambachtslieden ongelooflijk werk doen. Ze worden voor een eerlijke prijs ingekocht en zonder tussenpersoon geïmporteerd.

De poncho's zijn gemaakt van 50% alpacawol & 50% acryl. Deze mix van grondstoffen zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en zacht is! Hierdoor blijven de poncho's lang mooi.

Naast deze gele poncho hebben we ook een blauwe poncho en een rode poncho. En naast damesponcho's hebben we ook herenponcho's. De damesponcho's hebben een driehoekige vorm en zijn daardoor kleiner dan de herenponcho's, die een vierhoekige vorm hebben. Beide modellen kunnen echter door mannen en vrouwen gedragen worden! Groot of klein, dik of dun, we hebben een poncho voor iedereen!

 

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
24 Mar 2022
Daniëlle
Deze poncho kan swinters en zomers, echt heel mooie kwaliteit!