Over ons

 

 

Fairtrade, luxe en authentieke producten

Rebecca woont zelf al sinds 2014 in Ecuador en koopt zelf de handgemaakte producten op bij gemeenschappen in de Ecuadoriaanse Andes en dit zorgt voor fairtrade, luxe & unieke producten zoals alpaca kleden, alpaca plaids, Panama-hoeden, kettingen en sjaals. Wil je meer weten of zien van de producten? In de winkel vind je meer diversiteit qua kleuren en patronen van de producten. Bezoek de travel concept store in Zutphen

 

Bekijk deze video voor een reportage van RTL4 over EcuaFina.

 

Travel Concept store in Zutphen

In januari 2019 is de - EcuaFina & Rebecca Adventure Travel - Travel Concept Store geopend door zowel de burgemeester van Zutphen, Annemieke Vermeulen, als de ambassadeur van Ecuador, Fernando Bucheli. Het was een groot succes en sindsdien is Rebecca Braak al meerdere keren in de pers verschenen om over dit nieuwe concept te vertellen.

 

Pers

Berkelstroom TV - September 2020

RTL 4 - September 2020

Berkelstroom FM - Juli 2019

 

Rebecca Adventure Travel

Rebecca Braak is de oprichter van Rebecca Adventure Travel (2014) en tijdens alle reizen door Ecuador is ze zo veel mooie gemeenschappen tegen gekomen die elk hun eigen producten maken waardoor het idee voor EcuaFina is ontstaan. Vanuit een aantal gemeenschappen worden nu de producten direct geimporteerd in Nederland en vanuit de winkel in Zutphen worden de producten verkocht. Daarnaast kun je via de webshop ook bestellingen doen voor leuke cadeautjes, zoals native plaids, hoeden, slofjes, en tafelkleden.

Rebecca Braak

[powr-chat id="8a2efe14_1599571318"]