Alpaca ponchos Native voor mannen en vrouwen

Alpaca ponchos - Native ponchos gemaakt in de lokale communities in Ecuador. Lekker warm en makkelijk te dragen. Shop ze nu in de webshop of kom langs in de winkel in Zutphen.

Sorteren op:
EcuaFina Kleurrijke poncho native - Geel
EcuaFina
Kleurrijke poncho native - Geel
€69,50
Multicolor Alpaca Poncho is geweldig voor in herfst en lente waarbij de jas net te warm is en zonder jas net te koud. Deze handgemaakte Ecuadoriaanse alpaca poncho's zorgen voor een comfortabel gevoel.
EcuaFina Poncho mannen - Blauw
EcuaFina
Poncho mannen - Blauw
€79,50
Heerlijke poncho voor mannen. Lekker voor het hele jaar door en met deze vrolijke motieven uit de Andes is het een feest om aan te trekken. Vanaf 79.50 euro per stuk.
EcuaFina Blauwe poncho Native
EcuaFina
Blauwe poncho Native
€69,50
Blauwe native poncho is geweldig voor in herfst en lente waarbij de jas net te warm is en zonder jas net te koud. Deze handgemaakte Ecuadoriaanse alpaca poncho's zorgen voor een comfortabel gevoel.
EcuaFina Poncho Maya - Zwart / Rood / Wit
EcuaFina
Poncho Maya - Zwart / Rood / Wit
€79,50
Heerlijke Maya poncho voor mannen en vrouwen. Lekker voor het hele jaar door en met deze vrolijke motieven uit de Andes is het een feest om aan te trekken. Vanaf 79.50 euro per stuk.
EcuaFina Poncho mannen - Rood
EcuaFina
Poncho mannen - Rood
€79,50
Heerlijke rode inca poncho voor mannen. Lekker voor het hele jaar door en met deze vrolijke motieven uit de Andes is het een feest om aan te trekken. Vanaf 79.50 euro per stuk.
EcuaFina Inca Poncho - Rood Mix
EcuaFina
Inca Poncho - Rood Mix
€79,50
Heerlijke grote poncho met Inca motief. Lekker voor het hele jaar door en met deze vrolijke motieven uit de Andes is het een feest om aan te trekken. Vanaf 79.50 euro per stuk.
EcuaFina Alpaca sweater - Beige
EcuaFina
Alpaca sweater - Beige
€79,50
Warme beige trui van alpaca wolmix uit Ecuador. Handgemaakt en uniek product, niet te missen in jouw kledingkast deze winter.
EcuaFina Alpaca sweater - Blauw
EcuaFina
Alpaca sweater - Blauw
€79,50
Warme blauwe trui van alpaca wolmix uit Ecuador. Handgemaakt en uniek product, niet te missen in jouw kledingkast deze winter.
Sorteren op:

 

Alpaca ponchos uit Ecuador

Luxe warme heren poncho in native stijl. De poncho is een mix van katoen en alpaca blend. Door de holle vezels waaruit alpacawol is opgebouwd wordt de warmte goed vastgehouden. Deze exclusieve heren poncho is in verschillende kleuren en motieven beschikbaar. In de webshop staan maar een beperkt aantal. Mocht je alle poncho’s willen zien dan kun je langskomen in de winkel in Zutphen.

 

Native Poncho

De hit van dit jaar, poncho's! Ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Deze poncho's komen uit het Andes gebergte in Ecuador waar de lokale bevolking de poncho's al sinds jaar en dag gebruikt om warm te blijven. De poncho's zijn gemaakt van 100% alpaca wolmix zodat je een hoog draagcomfort hebt en toch warm blijft. Of je nou een herenponcho, damesponcho of kinderponcho zoekt, we hebben ze allemaal!

 

Poncho's van EcuaFina

Deze poncho's zijn eerlijk geproduceerd bij de lokale bevolking in Ecuador. Alle producten van EcuaFina zijn handgemaakt en ze komen allemaal uit de kleine Ecuadoriaanse gemeenschappen waar ambachtslieden geweldig werk leveren.

Het gedeelte Alpaca wol in deze mooie poncho's zorgen voor een uniek mooie en warme uitstraling. Ecuafina koopt deze plaids rechtstreeks bij de verschillende lokale gemeenschappen in de Andes. Hierdoor kunnen kleuren, afmetingen en samenstelling altijd variëren.

 

Benieuwd naar onze poncho modellen?

Bekijk onze diverse modellen afkomstig uit diverse Ecuadoraanse streken. De poncho's hebben allemaal unieke eigenschappen, kleuren en modellen.