Poncho Maya Zwart - Alpacawol & Handgemaakt

€89,50
Op voorraad
Artikelcode EFPO-MAY
Deze prachtige Maya poncho wordt met de hand gemaakt & afgewerkt in Ecuador! De poncho is door de alpacawol enorm zacht & warm.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL
Materiaal Poncho 70% alpaca - 20% katoen - 10% acryl
Gewicht poncho Maya 1000 gr
Breedte poncho Maya 110 cm
Lengte poncho Maya 85 cm
Dikte 1 cm

Poncho Maya Zwart

Elke poncho heeft een bijzondere Zuid-Amerikaanse print met veel kleur. Saai zijn ze in ieder geval niet! De poncho maya bestaat uit zwart, wit en rood én heeft een gave print. Omdat de poncho’s in kleine aantallen worden geproduceerd kan het zijn dat de kleur, de print, de afmeting en de samenstelling soms iets afwijkt. Maar over het algemeen zijn deze verschillen zo klein dat het niet opvalt.

Alle EcuaFina producten zijn handgemaakt en komen uit kleine Ecuadoraanse gemeenschappen waar de ambachtslieden ongelooflijk werk verrichten. Ze worden voor een eerlijke prijs ingekocht en zonder tussenschakel geïmporteerd.

De poncho’s zijn gemaakt van 70% alpacawol, 20% katoen & 10% acryl. Deze blend van grondstoffen zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en zacht is! Hierdoor blijven de poncho’s erg lang mooi.

Naast deze maya poncho hebben we ook andere kleuren en motieven! En naast de heren poncho’s hebben we ook dames poncho’s. De heren poncho’s hebben een vierhoekige vorm en zijn daarom wijder dan de vrouwen poncho’s die een driehoekige vorm hebben. Echter kunnen beide modellen door mannen en vrouwen worden gedragen! Groot of klein, dik of dun, we hebben een poncho voor iedereen!

Poncho cape

Een poncho cape is open aan de voorkant en draag je meer als een soort vest. De poncho maya is geen poncho cape omdat deze poncho's gesloten zijn aan de voorkant. Hierdoor zijn ze wel heerlijk warm! Een poncho cape wordt vaak los gedragen of met een riempje. Ook de maya poncho kan je leuk stylen met een riempje, zo creëer je wat meer taille.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
18 Aug 2021
Dome Santander
Incredible design and colors.