Baby Alpaca Deken - 230cm x 160cm - Beige - Pure Alpaca wol - Luxe & Duurzaam - Handgemaakt in Ecuador

€225,00
Op voorraad
Artikelcode EFPAQ230BA
Handgemaakt en luxe baby alpaca deken gemaakt van ongeverfde Ecuadoriaanse Baby Alpaca en biologisch katoen. Shop nu dit duurzame en authentieke item.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL
Materiaal Deken 70% alpaca - 20% katoen - 10% acryl
Gewicht Deken 800 gr
Breedte Deken 230 cm
Lengte Deken 160 cm
Dikte 1 cm

Baby Alpaca Blanket - 230cm x 160cm - Beige

Are you looking for unique and sustainable clothing made exclusively from natural materials? Then these 100% baby alpaca products are perfect. Take this scarf in which one of the 110 indigenous women from different Ecuadorian communities spent more than a month.

Sustainable baby alpaca products

 

Hoog in de Ecuadoraanse Andes leven vele gemeenschappen nog zoals vroeger, zonder internet, zonder contact met de buitenwereld. Ze leven van hun dieren en het land. En in Ecuador zijn er maar heel weinig alpaca's, de populatie wordt geschat op ongeveer 2000 dieren. Deze dieren leven voornamelijk in de gemeenschappen. Wanneer de dieren geschoren zijn, weven ze eerst garen met de huid, dit spinnen is echt een ambacht. Vervolgens worden van dit garen verschillende baby alpaca producten gemaakt. Voor de productie van deze unieke artikelen werken wij samen met Paqocha. Deze stichting staat in contact met de verschillende inheemse ambachtslieden en brengt regelmatig bezoeken aan deze gemeenschappen.

 


Baby Alpaca en EcuaFina

 

De luxe baby alpacaproducten zijn uniek omdat elk artikel met de hand wordt gemaakt en er geen machines worden gebruikt. Omdat de productie zeer klein is, zijn er slechts enkele artikelen in voorraad in Nederland. Indien U een grotere bestelling wenst te plaatsen, gelieve ons te contacteren en het kan in Ecuador geproduceerd worden. Bekijk ons complete overzicht van wollen plaids.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
24 Nov 2021
Dome Santander
The perfect gift for a baby, it is so warm and soft, simply perfect!