100% Baby Alpaca Dekentje - 115 cm - Luxe, Puur & Duurzaam - Beige

€179,00
Op voorraad
Artikelcode EFPAQ115
Handgemaakt en luxe mini dekentje gemaakt van 100% Ecuadoriaanse Baby Alpaca in off white kleur. Een statement stuk voor elke hoek.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL
Materiaal Deken 100% Baby Alpaca
Gewicht Deken 954 gr
Breedte Deken 115 cm
Lengte Deken 59 cm
Dikte 1 cm

100% Baby Alpaca Mini Deken

 

Bent u op zoek naar unieke en duurzame kleding die uitsluitend van natuurlijke materialen is gemaakt? Dan zijn deze 100% baby alpaca producten perfect. Neem deze sjaal waarin een van de 110 inheemse vrouwen uit verschillende Ecuadoriaanse gemeenschappen meer dan een maand heeft doorgebracht.

 


Duurzame baby alpaca producten

 

Hoog in de Ecuadoraanse Andes leven vele gemeenschappen nog zoals vroeger, zonder internet, zonder contact met de buitenwereld. Ze leven van hun dieren en het land. En in Ecuador zijn er maar heel weinig alpaca's, de populatie wordt geschat op ongeveer 2000 dieren. Deze dieren leven voornamelijk in de gemeenschappen. Wanneer de dieren geschoren zijn, weven ze eerst garen met de huid, dit spinnen is echt een ambacht. Vervolgens worden van dit garen verschillende baby alpaca producten gemaakt. Voor de productie van deze unieke artikelen werken wij samen met Paqocha. Deze stichting staat in contact met de verschillende inheemse ambachtslieden en brengt regelmatig bezoeken aan deze gemeenschappen.

 

Baby Alpaca en EcuaFina

 

De luxe baby alpacaproducten zijn uniek omdat elk artikel met de hand wordt gemaakt en er geen machines worden gebruikt. Omdat de productie zeer klein is, zijn er slechts enkele artikelen in voorraad in Nederland. Indien U een grotere bestelling wenst te plaatsen, gelieve ons te contacteren en het kan in Ecuador geproduceerd worden.

 

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
18 Aug 2021
Dome Santander
A unique gift for a baby!