Hangmatten

Bij Ecuafina verkopen we 100% originele en handgemaakte hangmatten uit Ecuador. De hangmat is anno 2021 erg populair. En dat is uiteraard niet gek want een hangmat is ideaal om comfortabel in te liggen en tot rust te komen.

Sorteren op:
EcuaFina Hangmat - Guanabana - Creme
EcuaFina
Hangmat - Guanabana - Creme
€49,50
Heerlijk stevige hangmat voor binnen of buiten. Deze Ibiza Style hangmat is handgemaakt in Ecuador. De kleur is gebroken wit / creme en details zijn erg speels en mooi afgewerkt. Bestel deze hangmat in de webshop of kom langs in de winkel.
EcuaFina Hangmat - Rasta - 2 persoons - kleurmix
EcuaFina
Hangmat - Rasta - 2 persoons - kleurmix
€69,50
Heerlijk stevige hangmat voor binnen of buiten. Deze Ibiza Style hangmat is handgemaakt in Ecuador. De kleur is gebroken wit / creme en details zijn erg speels en mooi afgewerkt. Bestel deze hangmat in de webshop of kom langs in de winkel.
Sorteren op:

Handgemaakte hangmat kopen?

 

Bij Ecuafina verkopen we 100% originele en handgemaakte hangmatten uit Ecuador. De hangmat is anno 2021 erg populair. En dat is uiteraard niet gek want een hangmat is ideaal om comfortabel in te liggen en tot rust te komen. Een hangmat is eenvoudig op te hangen en is goed voor je lichaam en de gezondheid omdat een hangmat het lichaam ondersteunt en vormt zich ook helemaal naar de rug. Mensen met rugklachten hebben daar dus veel baat bij.  Diagonaal is het meest ontspannen en zeker aan te raden als je rugklachten heeft. Daarnaast kun je zelf een goede ontspannen houding vinden. Daarnaast ziet een hangmat er heel erg gezellig uit en kan het bijdragen aan een fijne sfeer in huis of buiten. 

Comfortabel in de hangmat

Als de hangmat wat hoger wordt opgehangen, kun je comfortabel in de hangmat zitten. Zorg wel dat als je in het midden gaat zitten, de voeten plat op de grond staan en de hoek bij de knieën ongeveer 90 graden is. Dat maakt het uitstappen gemakkelijk.

De hangmat voor binnen en buiten

De hangmat is populair en je ziet ze zowel veel binnen en buiten. Je kunt een hangmat eenvoudig ophangen in de woonkamer, tuin of op je dakterras. De hangmatten van Ecuafina zijn stevig en mooi afgewerkt in Ibiza / boho stijl. De uiteinden zijn gevlochten en kun je makkelijk bevestigen met een haak. 

Ruime afmeting hangmatten

Ecuafina koopt deze hangmatten rechtstreeks bij de verschillende lokale gemeenschappen in de Andes. Hierdoor kunnen kleuren, afmetingen en samenstelling altijd variëren. De hangmatten van Ecuafina hebben een ruime afmetingen en we hebben zowel 1 als 2-persoons hangmatten.

Natuurlijk is de kleur ook belangrijk

De ene kleur zegt iets heel anders dan de andere kleur. Een rasta hangmat kan je tuin direct opfleuren, terwijl een beige hangmat wat meer rust in je tuin brengt. 

Zuid-Amerikaanse hangmatten van hoge kwaliteit

Weet je wat zo bijzonder is aan onze hangmatten? Deze worden al sinds 1981 gemaakt in Zuid-Amerika, door échte vakmensen. Hierdoor ben je ook verzekerd van een hoge kwaliteit en weet je zeker dat ze lang meegaan. Heb je het prachtige Zuid-Amerika al eens bezocht? Wij dragen er zorg voor, dat onze partners in de betreffende landen hun werknemers juist behandelen en hen een eerlijk loon betalen. Wij kennen al onze partners persoonlijk en spreken ook hun werknemers en die zijn die zeer te spreken over hun werkgever.

Handgeweven ambachtelijke hangmatten uit Ecuador

Ecuafina heeft unieke handgeweven hangmatten uit Ecuador die gekleurd zijn met natuurlijke en onnatuurlijke kleurstoffen. 

Hangmat kopen? Kies voor Fairtrade

Mocht je toch nog twijfelen of meer info nodig willen hebben? Wij vertellen jou graag hoe wij aan onze fairtrade hangmatten komen. Wij zijn erg transparant over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.