Halsketting Mandi Wasi - handgemaakt van zaden

€32,50
Op voorraad
Artikelcode EFNEC-MW
Deze prachtige Mandi Wasi ketting is geheel met de hand gemaakt door de bewoners van de Mandi Wasi stam uit de zaden van de Simbio plant

Mandi Wasi Halsketting

Deze prachtige ketting is gemaakt door de bewoners van de Mandi Wasi-stam. 

De gemeenschap leidt meerdere projecten, onder andere voor duurzaam toerisme die het regenwoud beschermen tegen ontbossing.

 

Help het Amazone regenwoud

Ook de verkoop van sieraden helpt deze bewoners om minder afhankelijk te zijn van landbouw. We kennen allemaal het probleem van de palmolie plantages, maar ook het verbouwen van bananen, met gebruik van vele bestrijdingsmiddelen, vernietigt steeds meer natuurlijk regenwoud. Dus met de aankoop van deze mooie halsketting help je weer een klein beetje om het regenwoud te redden.

 

Bezoek de Mandi Wasi stam

Al deze projecten bevinden zich aan de noordelijke oevers van de Napo-rivier: Mandi Wasi in El Pilche en Sani Warmi in Sani. Warmis (vrouwen) ontvangen toeristen in hun gemeenschapshuizen en delen hun tradities, delicatessen en levensstijl.

Wilt u deze gemeenschappen bezoeken, dan kan dat zeker. De Mandi Wasi stam zal dit zekere op prijs stellen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar www.rebeccaadventuretravel.com

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
02 May 2024
Dirkje
Beautiful!!!