Handgemaakte Panama hoed Classic

€97,50
Op voorraad
Artikelcode EFHAT-CLA-60
De Panamahoed, ook wel bekend als de Montecristi hoed, is geen gewone hoed. Het is een kunstwerk, met de hand geweven door ambachtslieden in Ecuador. Elk exemplaar is uniek,
  • Koop 2 voor €87,75 per stuk en bespaar 10%

De Panamahoed, ook wel bekend als de Montecristi hoed, is geen gewone hoed. Het is een kunstwerk, met de hand geweven door ambachtslieden in Ecuador. Elk exemplaar is uniek. Het geheim zit in de fijnheid van het weefproces, waarbij de natuurlijke vezels van de toquilla-palm tot in perfectie worden verwerkt.

Het is een hoed die geschiedenis ademt, gedragen door beroemdheden, wereldleiders en kunstenaars door de jaren heen. Van Winston Churchill tot Ernest Hemingway.

En misschien wel de belangrijkste eigenschap: de Panamahoed biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen de zon. De weeftechniek zorgt voor een natuurlijke ventilatie, waardoor je hoofd koel blijft, zelfs op de warmste dagen. Met een Panamahoed hoef je je geen zorgen te maken over zonnebrand of oververhitting. Geniet gewoon van de zon en voel je comfortabel, terwijl je er geweldig uitziet.

Door een Panamahoed te dragen, draag je bij aan het behoud van het vakmanschap en de levensonderhoud van de ambachtslieden in Ecuador.

Dus, waar wacht je nog op? Voeg een vleugje elegantie toe aan je garderobe en geniet van de zon in stijl met een authentieke Panamahoed. Laat de wereld zien dat je niet bang bent om je te onderscheiden, om te kiezen voor tijdloze klasse. Ontdek de magie van de Panamahoed en beleef de ultieme combinatie van stijl, comfort en traditie.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

k
17 Jul 2023
Karina
Love the hat!!