Newsroom

Welkom in onze ‘newsroom’! Een online plekje waar we je verhalen vertellen over onze avonturen in Ecuador, blogs plaatsen over de interieur ins- en outs, je als eerste updaten over nieuwe producten én misschien vind je hier wel een kortingscode die niemand anders heeft!

 

Lees, ervaar, kijk rond en leer ons een beetje beter kennen.

 

Liefs, EcuaFina

 

‘De kleuren van Ecuador, in jouw leven en home decor’

 

Evenement: Reis naar Ecuador zonder Nederland te verlaten

Reis op een mooie ochtend over de oceaan en ken de wonderen die Ecuador te bieden heeft, zijn cultuur en meer. EcuaFina organiseert pers & influencer event in DE EERSTE TRAVEL CONCEPT STORE IN NEDERLAND op 29 juni in Zutphen. Waar de Rebecca meer gaat vertellen over Ecuador, hoe je kunt reizen met Rebecca Adventure Travel, om wat meer te weten te komen over EcuaFina filosofie en het belang van eerlijke handel.

Ben je nog niet uitgenodigd maar heb je wel interesse neem dan contact op. 

Sinds 2019 is de EcuaFina - Travel Concept Store  - gevestigd in de prachtige hanzestad Zutphen. De allereerste travel concept store van Nederland. Op 29 juni wordt hier een invite-only influencer event georganiseerd met een speak peak in de winter collectie, een shopsessie, meet & greet en free goodybags. 

Onderneemster Rebecca Braak wil Nederlanders een beleving van haar favoriete land Ecuador bieden. De EcuaFina Travel Concept Store geeft een voorproefje van de verborgen schatten van Ecuador en de Galápagos eilanden. Een beleving voor zowel Nederlanders die geen mogelijkheid hebben om de reis naar Zuid-Amerika te maken, als voor die reizigers die alvast een voorproefje op hun komende bestemming willen; zij kunnen hun prachtige reis naar Ecuador in de travel concept store boeken met Rebecca Adventure Travel

Op de vele rondreizen door Ecuador is Rebecca in aanraking gekomen met talloze lokale artesanos (ambachtslieden) van authentieke Ecuadoriaanse producten. Hierbij hoort een eerlijk productieproces waardoor het met een gerust hart geconsumeerd kan worden. Van warme alpaca dekens, sjaals en tot sieraden. Deze fairtrade producten worden sinds 2019 te koop aangeboden in de travel concept store. Vanaf 2020 zijn deze producten ook online te vinden op www.ecuafina.nl. Vanuit Zutphen worden de mooie producten dankzij vele influencers en mooie persberichten vooral online verkocht. Dus fairtrade optima forma, aangezien iedere deken of poncho rechtstreeks vanuit de Andes via Rebecca direct hun weg vinden naar tevreden eindgebruikers over de hele wereld.

Rebecca zal tijdens dit influencer event uitgebreid uitleg geven over het concept en de filosofie achter deze travel concept store. Uiteraard staat het stellen van vragen of het geven van suggesties vrij. 

In Nederland zijn tal van conceptstores. Een travel concept store is er opmerkelijk genoeg nog niet. We zien de hipste en mooiste mini warenhuizen, fantastisch! Toch, met zoveel reislustige Nederlanders is het tijd voor een store die je meeneemt over de Oceaan. Kom langs bij het influencer event op 29 juni en ontdek wat Ecuador te bieden heeft. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Voor meer informatie: Rebecca Braak (Eigenaar/Directeur) T: 0630728327 @[email protected]

www.rebeccaadventuretravel.com &    www.ecuafina.nl

Presentatie Ecuafina

 

Aanmeld Procedure invitation only influencer event 29 juni 2022: Danielle Zandbergen

T:0639130407

@: [email protected]

 

 

ECUAFINA.COM

Het ongelooflijke nieuws is! EcuaFina opende een websop speciaal voor de VS & Canada!! Zoals je leest. Op www.ecuafina.com vindt u producten die in de VS op voorraad zijn, dus de levertijd van uw favoriete artikelen is slechts 1-4 dagen. Geen wachttijd van 1 of 2 weken meer, we hebben geluisterd naar uw wensen en willen dit zo goed mogelijk bereiken.

Dus vergeet niet om de pagina te bekijken, uw favoriete producten te zoeken en te bestellen, vergeet ook niet om ons uw mening en uw suggesties te laten weten en ons te helpen de wereld van EcuaFina te verspreiden en door Latijns-Amerika te blijven reizen via onze producten .

EcuaFina heeft nu ook een website speciaal voor USA & Canada waar een kleiner assortiment te koop is welke binnen 1 week op locatie in USA & Canada geleverd kan worden.

BEKIJKEN! www.ecuafina.com