Alpaca Plaid Native - Plaids van alpacawol - Handgeweven & superzacht

Alpaca native plaid Quilotoa model

 

Alpaca Plaid Wol

Een alpaca plaid native brengt veel sfeer en geeft een exotische touch aan je huis. Waan jezelf in een ander land met een heerlijke, zachte woonplaid uit Ecuador. Alle alpaca plaids worden zorgvuldig uitgekozen door Rebecca bij de lokale gemeenschappen in de Andes. Daarmee steun je hardwerkende inwoners van Ecuador. En uiteraard heb je een prachtig product in huis. Bekijk het volledige aanbod alpaca plaids in de webshop.

 

Handgeweven en heerlijk zacht

Elke alpaca woondeken in de webshop is handgeweven in Ecuador en gemaakt van een alpaca wolmix. Hierdoor zijn de woonplaids zijdezacht en lekker warm. Je kunt de plaids zelfs gebruiken als een outdoor deken. ‘s Avonds kan je nog lang buiten blijven zitten met een alpaca plaid over je benen, geheel in Ecuadoraanse stijl. 

 

Een alpaca plaid in jouw interieur

De alpaca wollen deken van Rebecca passen in elk interieur. Je kunt kiezen uit een authentiek patroon dat de cultuur van Ecuador weerspiegelt of een effen alpaca plaid zonder patroon. Ook zijn er verschillende kleuren patronen beschikbaar. Elke alpaca plaid heeft een kleurrijke kant en een kant met rustige kleuren. De omkeerbare woondekens zijn ideaal als je graag afwisselt in je interieur. De patronen op beide zijden zijn verschillend, je hebt dus altijd iets unieks in huis! De plaids staan erg leuk in een modern interieur of bijvoorbeeld op een leren bank. 

 

(H)eerlijke alpaca woondekens

Een woonplaid van alpacawol kopen bij EcuaFina betekent dat je de lokale inwoners steunt van de Ecuadoriaanse Andes. Dat voelt toch hartstikke goed? Daarnaast koop je een product van geweldige kwaliteit. Alle alpaca plaids zijn handgemaakt, van jouw plaid bestaat er maar één. Een uniek product met een mooie gedachte erachter. Bekijk het volledige aanbod woonplaids in de webshop van EcuaFina. 

 

Benieuwd naar onze Alpaca plaid modellen?

Bekijk onze diverse modellen afkomstig uit diverse Ecuadoraanse streken. De plaids hebben allemaal unieke eigenschappen. 

 

  

  

  

 

 

Beleef Ecuador bij EcuaFina! 

Met de prachtige Alpaca plaids en Alpaca dekens haal je Ecuador in huis, maar je kunt ook naar de Travel Concept Store in Zutphen komen om alle producten van dichtbij te zien. Wil je de reisavonturen van Rebecca van dichtbij volgen? Dan kan je terecht bij Rebecca Adventure Travel. Heb je vragen over de producten of een verzoekje? Neem dan gerust contact op!