Maak je interieur knus en sfeervol met een plaid

Een plaid wordt steeds populairder als stijlvol accessoire en creëert een warme ambiance in je interieur. Het is niet alleen knus en sfeervol maar ook nog eens heel multifunctioneel! Een praktisch woonaccessoire waar je vooral in de winter lekker onder kunt kruipen op de bank. Een must have in je interieur met een warme uitstraling. Plaids zijn in uiteenlopende materialen te vinden met ieder een eigen look. Comfortabel en vaak ook licht van gewicht. In dit blog vertellen we waarom een plaid eigenlijk onmisbaar is en welke ideaal is voor de verschillende jaargetijden.

Alpaca  plaids voor binnen en buiten

Niet alleen thuis is een plaid praktisch en tegelijkertijd sfeervol, maar ook buiten op een terras zie je steeds vaker een dekentje of plaid over de stoelen liggen. Ideaal om dit dekentje als een warm kleed om je heen te slaan terwijl je met je gezelschap onder een ‘heater’ zit. Maar ook overdag is dit dekentje praktisch. Vooral tijdens een fris lentezonnetje kan het ook goed van pas komen. Ook thuis buiten in de tuin kan je van dit zonnetje genieten als het net even wat frisser is dan normaal. Wat dacht je ervan om dit meteen in geheel Ecuadoraanse stijl te doen? Bekijk onze prachtige Alpaca plaids afkomstig uit Ecuador.

Een woonplaid is dus eigenlijk onmisbaar!

 

Een plaid voor in de slaapkamer


Ook in de slaapkamer is een plaid een prachtige eyecatcher. Een mooie sprei over je bed geeft de slaapkamer een opgeruimd gevoel en meteen een gezellige sfeer. Je sprei kan je sprei zelfs elk seizoen verwisselen met een nieuwe kleur of motief.

Plaids voor in het najaar en de winter


Zodra het najaar eindigt en de winter zich aandient, is een knusse plaid natuurlijk heerlijk om op de bank onder te kruipen. Met een fijn boek of een goede film terwijl het buiten regent, hagelt of sneeuwt. Stoffen als fleece en imitatiebont zijn heerlijk om in te kroelen en bieden dan ook veel comfort en warmte. Plaids voor in het voorjaar en de zomer

 

Ook in het voorjaar en de zomer zijn er talloze plaids die voor comfort kunnen zorgen. Leg ze over je bank of stoel en ze zijn meteen binnen je bereikbaarheid. Veelal zijn deze plaids lichter van kleur en meestal van katoen. Een plaid is niet alleen voor binnen als toevoeging aan je interieur, maar ook ideaal om mee naar buiten te nemen voor een picknick in de buitenlucht. Ook als picknickkleed zijn er mooie kleden te verkrijgen. Vaak met een waterafstotend materiaal en fijne pure wol. Tip: schijnt het zonnetje, maar is het toch net wat fris voor een picknick in de buitenlucht? Dan is een handgemaakte Alpaca sjaal uit Ecuador ideaal om jezelf lekker warm te houden en toch te genieten van een gezellige en fijne picknick. 

Naast de woondekens ook interesse in Alpaca Sjaals? Shop online en voeg Zuid-Amerika toe aan je outdoor activiteiten. 

Britt Daemen