Panama hoed klassiek

€69,50
Op voorraad
Artikelcode EFHAT-CLA-52-XS
De mooiste panama hoeden uit Ecuador vind je bij EcuaFina! Beleef het zonnige en karakteristieke Ecuador vanuit huis met een prachtige panama hoed.
  • Koop 3 voor €62,55 per stuk en bespaar 10%
Size guide
Levertijd: 1-3 dagen

Panama hoeden zijn iets bijzonders. Of je nu een dame bent of een heer, een panama hoed staat iedereen goed. Ook bij kinderen staat het ontzettend schattig. In de webshop van Rebecca vind je een prachtige dameshoed, herenhoed of kinderhoed. De panama hoeden komen uit Cuenca, Ecuador en zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Je hebt dus altijd een uniek product op je hoofd. Panama hoeden worden gemaakt van toquilla stro. Het is dus eigenlijk een strohoed, maar wel een hele luxe.

Panama hoeden geproduceerd in Cuenca

De meeste panama hoeden uit Ecuador worden geproduceerd in Cuenca. Ondanks het feit dat ze met de hand worden gemaakt, zijn ze toch relatief goedkoop. Dit komt omdat de productie ‘slechts’ twee dagen in beslag neemt - iets wat in Nederland nauwelijks voor te stellen is met al die massaproductie. Met het kopen van een panama hoed bij EcuaFina steun je de lokale bevolking en heb je een uniek en waardevol kwaliteitsproduct. Koop gemakkelijk jouw nieuwe panama hoed online.

Bekijk ook eens onze:

3 reviews

5 sterren op basis van 3 beoordelingen

j
12 Sep 2020
Jane de Wit
I bought the most beautiful hat in Zutphen ! Straight from Ecuador.
a
05 Sep 2020
Andres Jarrin
The best Panama hat I ever had! Great quality & comfortable to wear.
f
05 Sep 2020
Fleur de Voogt
Leuke hoed voor de zomer.