Prachtige originele handgemaakte Panama hoeden

Derze handgemaakte Ecuafina Panama hoeden zijn van eigen import en van uitstekende kwaliteit. Met een unieke stijl en vakmanschap bieden ze de perfecte combinatie van comfort en mode.

Sorteren op:

De schitterende Panama hoeden worden met de grootste zorg met de hand vervaardigd In Cuenca-Ecuador. De lichtheid en stevigheid dankzij het prachtig gevlochten palmblad maken het tot een hoed die door iedereen zeer wordt gewaardeerd. 

Deze artisanale productie zorgt voor een unieke pasvorm, maar daardoor is er soms ook afwijking in de maatvoering. Vandaar dat u de Panama hoeden helaas niet online kunt bestellen. De hoeden zijn alleen verkrijgbaar in onze speciale winkel in Zutphen.

We begrijpen dat het misschien onhandig is voor sommigen, maar we geloven dat de kwaliteit en de charme van onze Panama hoeden het waard zijn. Houd onze website in de gaten voor eventuele updates of nieuws over de mogelijkheid van verzending in de toekomst. Voor nu, nodigen we je graag uit om langs te komen in onze Zutphen-winkel en jezelf te overtuigen van het vakmanschap.