Poncho Driehoek Blauw

€84,50
Op voorraad
Artikelcode EFPOD-NB
Wir präsentieren Poncho Triangle Blue. Lassen Sie den farbenfrohen Poncho mit seinem einzigartigen südamerikanischen Druck und absoluter Bewegungsfreiheit Anden-Vibes in Ihre Chili-Tage bringen.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL
Materiaal Poncho 50% alpaca - 50% acryl
Gewicht poncho 400 gr
Breedte poncho 75 cm
Lengte poncho 75 cm
Dikte 1 cm

Poncho Driehoek Blauw

Elke poncho heeft een bijzondere Zuid-Amerikaanse print met veel kleur. Ze zijn in ieder geval niet saai! Deze kleurrijke poncho bevat veel kleuren zoals rood, oranje, blauw en groen. Omdat de poncho's in kleine aantallen worden geproduceerd, kan de kleur, print, maat en samenstelling soms iets afwijken. Maar over het algemeen zijn deze verschillen zo klein dat het niet opvalt.

Alle EcuaFina-producten zijn handgemaakt en komen uit kleine Ecuadoraanse gemeenschappen waar de ambachtslieden ongelooflijk werk doen. Ze worden voor een eerlijke prijs ingekocht en zonder tussenpersoon geïmporteerd.

De poncho's zijn gemaakt van 50% alpacawol & 50% acryl. Deze mix van grondstoffen zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en zacht is! Hierdoor blijven de poncho's lang mooi.

Naast deze kleurrijke poncho hebben we ook een gele poncho. En naast damesponcho's hebben we ook herenponcho's. De damesponcho's hebben een driehoekige vorm en zijn daardoor kleiner dan de herenponcho's, die een vierhoekige vorm hebben. Beide modellen kunnen echter door mannen en vrouwen gedragen worden! Groot of klein, dik of dun, we hebben een poncho voor iedereen!

Poncho kleurrijk

Wanneer je deze kleurrijke poncho draagt, voel je je alsof je wordt geknuffeld door je favoriete plaid. Het materiaal is zo zacht en warm dat je hem niet snel uittrekt. Ook heeft deze poncho een capuchon en door de vorm van de poncho heb je veel bewegingsvrijheid.

 

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

k
27 Feb 2022
K J Verkaik
Very beautiful, soft, bright colors the poncho is really perfect!