Poncho Driehoek Blauw - Alpacawol & Handgemaakt

€84,50
Op voorraad
Artikelcode EFPOD-NB
Deze kleurrijke poncho met Zuid-Amerikaanse print maakt van elke dag een feestje! De poncho wordt met de hand gemaakt en afgewerkt in Ecuador. Leuk om te krijgen maar ook om te geven.
Materiaal Poncho 50% alpaca - 50% acryl
Gewicht poncho 500 gr
Breedte poncho 105 cm
Lengte poncho 90 cm
Dikte 1 cm

Poncho Driehoek Blauw

Elke poncho heeft een bijzondere Zuid-Amerikaanse print met veel kleur. Saai zijn ze in ieder geval niet! Deze poncho blauw bevat naast blauw ook vele andere kleuren zoals rood, oranje, blauw en groen. Omdat de poncho’s in kleine aantallen worden geproduceerd kan het zijn dat de kleur, de print, de afmeting en de samenstelling soms iets afwijkt. Maar over het algemeen zijn deze verschillen zo klein dat het niet opvalt.

Alle EcuaFina producten zijn handgemaakt en komen uit kleine Ecuadoraanse gemeenschappen waar de ambachtslieden ongelooflijk werk verrichten. Ze worden voor een eerlijke prijs ingekocht en zonder tussenschakel geïmporteerd.

De poncho’s zijn gemaakt van 70% alpacawol, 20% katoen & 10% acryl. Deze blend van grondstoffen zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en zacht is! Hierdoor blijven de poncho’s erg lang mooi.

Naast deze kleurrijke poncho hebben we ook een gele poncho. En naast dames poncho’s hebben we ook heren poncho’s. De dames poncho’s hebben een driehoekige vorm en vallen daardoor kleiner dan de heren poncho’s die een vierhoekige vorm hebben. Echter kunnen beide modellen door mannen en vrouwen worden gedragen! Groot of klein, dik of dun, we hebben een poncho voor iedereen!

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen