Wollen vloerkleed - 150 cm x 130 cm

€249,00
Op voorraad
Artikelcode RA-CAR-150
Dit wollen tapijt of wollen vloerkleed is gemaakt van 100% schapenwol en bevat een etnisch en modern patroon. Het vloerkleed is 130 cm breed en 150 cm lang en past perfect in kleine woonruimtes.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL

Wollen vloerkleed uit Ecuador

Dit prachtige vloerkleed van 100% schapenwol zal fantastisch staan in vele interieurs. Het is gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen zich kleine kleurverschillen voordoen. De vloerkleden worden met de hand vervaardigd en afgewerkt in Ecuador en zijn 130 cm breed en 150 cm lang. Alle producten worden door Rebecca persoonlijk uitgezocht. Hierbij vindt een strenge selectie op kwaliteit plaats. Rebecca selecteert de producten voor haar webshop op eerlijkheid. Alles wordt direct bij de lokale gemeenschappen ingekocht. 

Etnisch patroon

Het voerkleed bevat een etnisch patroon, in de vorm van zwarte en witte ruiten. Etniciteit is een sociaal-culturele identiteit die behoort aan een bevolking en kenmerkt de nationaliteit, taal, cultuur en nog veel meer.

Vloerkleed reinigen

Om je vloerkleed zolang mogelijk mooi te houden geven we hier een aantal tips. Een wollen vloerkleed kun je het best stofzuigen met een gladde stofzuigermond, dus met de borstelharen ingetrokken. Hierdoor verminder je de kans dat de garens gaan pluizen of kapot gaan. Stofzuig naast de bovenkant van het kleed ook de onderkant regelmatig.

Let op: wol is een materiaal wat van zichzelf er pluizig uitziet, dus dit voorkom je ook niet. Afhankelijk van de binding zal blijken hoeveel het zal pluizen. Losse bindingen pluizen namelijk sneller dan strakke bindingen. Dit vloerkleed heeft een redelijke strakke binding en zal niet veel pluizen maar je voorkomt het niet.

Zit er een vlek in je kleed? Maak dan een mengsel van ongeveer 10% natuurazijn en 90% koud water. Pak een schone doek of stevige spons en dep het mengsel op de vlek, maar ga niet schrobben! Mocht alleen deppen niet werken probeer dan heel zachtjes over alleen de vlek te wrijven. Zorg ervoor dat de doek of de spons niet te nat is, knijp het zonodig iets uit. 

Kijk ook eens bij onze hippe picknickkleden voor nog meer mooie kleden! 

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
03 Apr 2022
Sofie D.
Heel mooi wollen vloerkleed. Past goed bij verschillende meubels.