Wollen vloerkleed Aztec 170 cm x 115 cm - Dutch Design - Ecuadoriaanse Productie - 100% Wol

€295,00
Op voorraad
Artikelcode EFCAR-170
Dit wollen vloerkleed is gemaakt van 100% schapenwol en bevat een etnisch navajo patroon. Het vloerkleed is 170 cm breed en 115 cm lang en zal er geweldig uitzien met alle vloerkeuzes. Wees gedurfd om het aan de muur te hangen als het perfecte wandtapijt.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL

Wollen vloerkleed uit Ecuador

Dit prachtige vloerkleed van 100% schapenwol staat fantastisch in menig interieur. Het is gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen kleine kleurverschillen ontstaan. De vloerkleden zijn handgemaakt en afgewerkt in Ecuador en zijn 170 cm breed en 115 cm lang. Alle producten zijn persoonlijk geselecteerd door Rebecca. Er vindt een strenge selectie op kwaliteit plaats. Rebecca selecteert de producten voor haar webshop op eerlijkheid. Alles wordt rechtstreeks ingekocht bij de lokale gemeenschappen.

Etnisch Patroon

Het vloerkleed bevat een kleurrijk etnisch patroon. Etniciteit is een sociaal-culturele identiteit die behoort tot een bevolking en kenmerkend is voor nationaliteit, taal, cultuur en nog veel meer. De kleuren die gebruikt zijn in dit Aztec vloerkleed zijn erg vrolijk en fel. Dit vloerkleed is sowieso een eyecatcher in elk interieur!

 

Het tapijt reinigen

Hier zijn een paar tips om je rug er zo lang mogelijk goed uit te laten zien. Het is het beste om een ​​wollen tapijt te stofzuigen met een gladde stofzuigermond, dat wil zeggen met de borstelharen ingetrokken. Dit verkleint de kans dat de garens gaan pluizen of breken. Stofzuig naast de bovenkant van de rug ook regelmatig de onderkant.

Let op: wol is een materiaal dat er van zichzelf pluizig uitziet, dus ook dit kun je niet voorkomen. Afhankelijk van de binding zal blijken hoeveel het gaat pluizen. Losse bindingen pluizen sneller dan strakke bindingen.

Zit er een vlek in het tapijt? Maak dan een mengsel van ongeveer 10% natuurazijn en 90% koud water. Neem een ​​schone doek of stevige spons en dep het mengsel op de vlek, maar niet schrobben! Als alleen deppen niet werkt, probeer dan heel voorzichtig alleen de vlek te wrijven. Zorg ervoor dat de doek of spons niet te nat is, knijp eventueel uit.

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
22 Jun 2022
Daniëlle
Love love love the colors!! And beautifull handmade!