Warme blauwe alpaca trui

€79,50
In backorder
Artikelcode EFSW-BLA-M
Warme blauwe trui van alpaca wolmix uit Ecuador. Handgemaakt en uniek product, niet te missen in jouw kledingkast deze winter.
Levertijd: 4-5 weken
Materiaal Sweater 70% alpaca - 20% katoen - 10% acryl
Gewicht Sweater 500 gr
Dikte 1 cm

Alpaca sweater - Blauw

Ontdek het genot van een alpaca trui, handgemaakt in Ecuador. Met deze trui kom jij de winter wel door. De trui is voor mannen en vrouwen en is beschikbaar in 4 maten. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar; groen, blauw, beige en grijs.

 

  • Zachter dan kasjmier en warmer dan schapenwol
  • Hypoallergeen en prikt niet
  • Water- en vuilafstotend

Het gedeelte Alpaca wol in deze mooie plaids zorgen voor een uniek mooie en warme uitstraling. Ecuafina koopt deze plaids rechtstreeks bij de verschillende lokale gemeenschappen in de Andes. Hierdoor kunnen kleuren, afmetingen en samenstelling altijd variëren. De sweaters zijn gemaakt voor volwassenen of voor grote kinderen en zijn beschikbaar in 4 maten; S, M, L, XL.

 

Alpaca trui bij EcuaFina

Bij EcuaFina in Zutphen vind je de mooiste en meest unieke luxe producten uit de Ecuadoriaanse Andes. Je kunt hier een deken kopen, een dames poncho of een plaid oranje kopen of een prachtige groene deken voor op de bank of je bed vinden!

Rebecca haalt deze producten zelf op en omdat er geen tussenpersonen zijn komt de opbrengst van het product direct bij de lokale vakman terecht.

1 beoordelen

0 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
10 Feb 2021
Sjaantje Bolkenstein
Warme trui!