Poncho Driehoek Rood

€84,50
Op voorraad
Artikelcode EFPOD-RO
Chique en warm! Maak je klaar voor dit seizoen met Poncho. Poncho's van alpacawol met veelzijdige, op Zuid-Amerika geïnspireerde print in rode tinten. Ervaar zelf bewegingsvrijheid, een zacht en luxe gevoel.
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL
Materiaal Poncho 50% alpaca - 50% acryl
Gewicht poncho 400 gr
Breedte poncho 75 cm
Lengte poncho 75 cm
Dikte 1 cm

Poncho Driehoek Rood

Elke poncho heeft een bijzondere Zuid-Amerikaanse print met veel kleur. Ze zijn in ieder geval niet saai! Naast rood bevat deze poncho ook veel andere kleuren zoals off-white, blauw, oranje en groen. Doordat de poncho's in kleine aantallen worden geproduceerd, kan de kleur, print, maat en samenstelling soms iets afwijken. Maar over het algemeen zijn deze verschillen zo klein dat het niet opvalt.

Poncho rood

Alle EcuaFina-producten zijn handgemaakt en komen uit kleine Ecuadoraanse gemeenschappen waar de ambachtslieden ongelooflijk werk doen. Ze worden voor een eerlijke prijs ingekocht en zonder tussenpersoon geïmporteerd.

De poncho's zijn gemaakt van 50% alpacawol & 50% acryl. Deze mix van grondstoffen zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en zacht is! Hierdoor blijven de poncho's lang mooi.

Naast deze rode poncho hebben we ook een blauwe poncho en een gele poncho. En naast damesponcho's hebben we ook herenponcho's. De damesponcho's hebben een driehoekige vorm en zijn daardoor kleiner dan de herenponcho's, die een vierhoekige vorm hebben. Beide modellen kunnen echter door mannen en vrouwen gedragen worden! Groot of klein, dik of dun, we hebben een poncho voor iedereen!

1 beoordelen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
24 Mar 2022
Daniëlle
Prachtige poncho, de kleuren komen echt tot leven