Poncho Inca Rood

€89,50
Op voorraad
Artikelcode EFPO-INR
Poncho Inca Red uit Ecuador is de mix van moderne decoratie en oude traditie. Door een uniek ambachtelijk proces wordt alpaca omgevormd tot een extra zachte en lichtgewicht stof. Deze poncho is een modieuze weergave van Ecuadoraanse voorouderlijke wortels
Levertijd: Voor 15 uur besteld, dan wordt het pakket dezelfde dag overgedragen aan PostNL
Materiaal Poncho 70% alpaca - 20% katoen - 10% acryl
Gewicht poncho Men 1000 gr
Breedte poncho Men 125 cm
Lengte poncho Men 90 cm
Dikte 1 cm

Poncho Inca Rood

Elke poncho heeft een bijzondere Zuid-Amerikaanse print met veel kleur. Ze zijn in ieder geval niet saai! De poncho inca wordt ook wel poncho Ecuador genoemd omdat de poncho een Ecuadoraanse print heeft. Omdat de poncho's in kleine aantallen worden geproduceerd, kan de kleur, print, maat en samenstelling soms iets afwijken. Maar over het algemeen zijn deze verschillen zo klein dat het niet opvalt.

Alle EcuaFina-producten zijn handgemaakt en komen uit kleine Ecuadoraanse gemeenschappen waar de ambachtslieden ongelooflijk werk doen. Ze worden voor een eerlijke prijs ingekocht en zonder tussenpersoon geïmporteerd.

De poncho's zijn gemaakt van 50% alpacawol & 50% acryl. Deze mix van grondstoffen zorgt ervoor dat het materiaal sterk, warm en zacht is! Hierdoor blijven de poncho's lang mooi.

Naast deze Inca poncho hebben we ook andere kleuren en motieven! En naast herenponcho's hebben we ook damesponcho's. De herenponcho's hebben een vierhoekige vorm en zijn daardoor breder dan de damesponcho's, die een driehoekige vorm hebben. Beide modellen kunnen echter door mannen en vrouwen gedragen worden! Groot of klein, dik of dun, we hebben een poncho voor iedereen!

Poncho Ecuador

Wanneer je deze Ecuador-wollen poncho draagt, voel je je alsof je wordt geknuffeld door je favoriete plaid. De stof is zo zacht en warm dat je hem niet snel uittrekt. Deze inca poncho heeft ook een capuchon. De vorm van de alpaca poncho Ecuador geeft je veel bewegingsvrijheid.

5 reviews

5 sterren op basis van 5 beoordelingen

n
07 Jan 2023
Nancy Metzner
Made with love, i love it . Thank you so much ❤️
v
09 Nov 2022
Vinciane
Très doux au toucher
Jolies couleurs
Agreable a porter
p
16 Mar 2022
Paul D
We hebben de kachel een paar graden lager, maar met deze Poncho Inca Rood heb ik het nog steeds heerlijk warm. Deze had ik veel eerder moeten kopen. Alleen nu willen mijn vrouw en kinderen er ook allemaal een....
d
23 Feb 2022
David Rutkowski
Dream Poncho
s
10 Feb 2021
Sjaantje Bolkenstein
Warme poncho!