5 tips om je huis te restylen voor de lente met alpacawol

Haal de lente in huis met kleur

Bij lente denken we aan jonge dieren en kleurrijke bloemen. Wil je de lente in huis? Zet dan een bos verse bloemen op tafel met veel kleuren. Ook kan je een plaid van alpacawol neerleggen om je interieur mee te stylen. Een wollen kleed klinkt misschien erg winters, en dat is het ook, maar de vrolijke kleuren van de plaids van EcuaFina geven hoe dan ook een vrolijke, zomerse twist aan je woning.

Wissel van kleuren in kussens en plaids

Als je veel met interieur bezig bent, dan bestaat er een kans dat je voor de winter de kleuren in je styling hebt aangepast. In de lente kan je dat weer doen, door te kiezen voor fellere of lichtere kleuren. In de webshop van EcuaFina vind je wollen plaids met uitgesproken kleuren, maar ook met neutrale kleuren, als een woondeken groen of plaid turquoise, lichte kleuren en effen felle kleuren. Genoeg keuze om een vrolijke touch aan je interieur te geven met alpacawol. 

Haal de lentegeur in huis

Er bestaan niet alleen lentekleuren, maar ook lentegeuren. En geluiden! De lente is het perfecte moment om de deuren en ramen open te gooien en te genieten van het seizoen. Geniet van de frisse lucht en de vogeltjes die vrolijk kwetteren. Hiermee creëer je echt een lentegevoel en ruikt je huis ook nog eens aangenaam. Vind je het nog iets te fris om alle ramen tegen elkaar open te zetten? Bekijk dan eens deze hele fijne luxe sweater van baby alpacawol. Houdt je warm op een luchtige manier, perfect voor de lentedagen! 

Regenachtige lentedag? Draag een poncho van alpacawol!

Is het een regenachtige dag, maar wil je toch volop blijven genieten van de lente? Ga dan naar buiten met een poncho van alpacawol of een dames poncho, vrolijk, warm én waterafstotend! 

Britt Daemen