Deze dames maken dus de mooiste Ecuafina dekens en ponchos

Dames met gevoel voor kleur en kwaliteit

Dit zijn de getalenteerde vrouwen uit de Andes die prachtige dekens en poncho's maken voor Ecuafina. Hun vakmanschap en liefde voor textiel schijnen door in elk stuk dat ze creëren. Deze warme en stijlvolle creaties zijn perfect om je te verwarmen tijdens de koude winterdagen.

De kleuren die ze gebruiken zijn werkelijk fantastisch en weerspiegelen de rijke culturele tradities van de regio. Het is geweldig om te weten dat je hun ambacht en erfgoed ondersteunt wanneer je bij Ecuafina bestelt.

En het beste is dat je vandaag online hebt besteld en morgen al van hun prachtige creaties kunt genieten. Zo kun je niet alleen jezelf verwennen met warmte en schoonheid, maar ook een positieve impact hebben op de levens van deze getalenteerde ambachtsvrouwen. Wat een geweldige manier om jezelf te omringen met comfort en kleur, terwijl je bijdraagt aan een eerlijke en duurzame handel.

Interieur stylen met plaids

Een plaid is eigenlijk niet meer weg te denken in het interieur. En daarbij is alpacawol veel duurzamer is en bijvoorbeeld niet gaat ruiken? Ook kriebelt alpacawol niet, perfect dus voor mensen die hier gevoelig voor zijn. 

Geef een alpaca plaid cadeau! 

Een alpaca plaid is hét cadeau voor de winter.  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om een ander adres in te voeren, maar het is natuurlijk leuker om dit cadeau zelf te geven! Geef je liever iets anders? Kijk dan ook eens bij de gourmet box met Ecuadoraanse producten, onze wollen poncho, onze panama hat of geef één van de heerlijk warme alpaca sjaals cadeau. 

Steun de harde werkers in Ecuador

Door bij EcuaFina te kopen, steun je de lokale bevolking van Ecuador. Rebecca, de eigenaresse van EcuaFina, woont in Ecuador en gaat regelmatig naar de hardwerkende inwoners toe om rechtstreeks producten in te kopen. De prachtige producten in de webshop zijn dus fairtrade. Daarnaast worden ze met de hand gemaakt, wat jou een kwalitatief hoogstaand product oplevert. Heb je vragen over de producten? Neem dan gerust contact op met Rebecca of kom langs in de winkel in Zutphen. 

Willem