Eindelijk herfst! Tijd voor een heerlijke alpaca plaid van EcuaFina....

De dagen worden korter, eindelijk herfst, dus eindelijk tijd om thuis knus op de bank te kruipen met een heerlijke, warme plaid van alpacawol. Waarom alpacawol? Deze prachtige alpacawol plaids van EcuaFina zijn warmer, sterker én zachter dan bijvoorbeeld schapenwol of zelfs kasjmier. Daarnaast zijn ze waterafstotend, hypoallergeen én fairtrade. Wat zoek je nog meer in een alpaca plaid? 

Tips voor een warmer interieur

  • Gebruik herfstkleuren
  • Leg een alpaca deken op je bank
  • Combineer de alpaca deken met mooie sierkussens

Bruikbaar in de zomer & winter

De winter is hét seizoen voor een warm deken van alpacawol, maar ook in de zomer komen deze alpaca plaids heel goed van pas. Wat dacht je van die lange zomernachten, waar je ‘s avonds een vuurkorfje aansteekt en onder de alpaca deken kruipt? Zelfs als je de alpaca plaid even niet gebruikt als deken, kan de plaid altijd nog fungeren als een prachtig en origineel woonkleed. Met de adembenemende kleuren van Ecuador geef je jouw interieur een exotisch tintje.

Fairtrade alpaca plaids van hoge kwaliteit

Rebecca van EcuaFina reist een paar keer per jaar af naar de lokale, hard werkende bevolking om nieuwe producten uit te zoeken. Door direct bij de bevolking te kopen, krijgen de boeren en andere werknemers goed betaald voor hun producten. Zo zijn alle plaids van alpacawol met de hand geweven en van ongelooflijk goede kwaliteit. Ook andere producten, zoals koffie en chocolade, of authentieke Panama-hoeden, en alpalca sjaals koopt Rebecca direct bij de lokale inwoners. Hiermee ondersteun je de bevolking van de Andes! 

Geef een handgemaakte alpaca plaid cadeau

Welk verlanglijstje voor Sinterklaas of kerst bevat niet regelmatig handschoenen, een sjaal of een plaid? De koude, donkere dagen staan nu eenmaal voor de deur! Bij EcuaFina kan je ook een sjaal van alpacawol of zo’n lekkere plaid voor bank cadeau geven. Geef bij het afrekenen even aan dat je graag een cadeauverpakking wil en dan zorgen wij voor een prachtig presentje. 

Cadeautip speciaal voor de feestdagen

Wil je iets speciaals geven met de feestdagen? Bekijk dan eens onze nieuwe Ecuadoraanse gourmet box, gevuld met lokale specialiteiten. Ook verkrijgbaar in een luxe uitvoering met een sjaal van alpacawol!  

Willem Braak